ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 64 69 887

Πολιτική Εγγύησης

Η εταιρία PCPORTAL καλύπτει κάθε προϊόν τεχνολογίας πουαγοράζεται από το ηλεκτρονικό  κατάστημά της, με εγγύηση ένα έτοςγια κάθε laptop, καθώςκαι με τρεις μήνες καλής λειτουργίας κάθε μπαταρίας αυτών και 2 έτηγια κάθε desktop.Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία αγοράς που αναφέρεταιστην ειδική θέση του εντύπου εγγύησης. Η εγγύηση ισχύει μόνο με την επίδειξητου εντύπου εγγύησης ενώ για οποιαδήποτε συναλλαγή του πελάτη όσον αφορά τοπροϊόν που έχει προμηθευτεί από την PCPORTAL, είτε αυτό αφορά serviceκαταστήματος, είτε τηλεφωνική υποστήριξη, είτε επίσκεψη στο χώρο του πελάτη, θαπρέπει να αναφέρει τα στοιχεία της αγοράς. Πριν την παράδοση ενός Η/Υ γιαεπισκευή, ο πελάτης οφείλει να έχει δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για ταδεδομένα του και να έχει σβήσει στοιχεία εμπιστευτικού χαρακτήρα ή προσωπικήςφύσεως. Η επισκευή θα γίνεται στις τεχνικές εγκαταστάσεις της PCPORTAL, με τηνπροσκόμιση της συσκευής κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σε περίπτωσηαδυναμίας επισκευής ελαττωματικού προϊόντος η εταιρεία το αντικαθιστά με άλλοίδιο ή αντίστοιχων τεχνικών προδιαγραφών. Ο τρόπος και τα έξοδα μεταφοράς απόκαι προς την εταιρεία καθώς και η ενδεχόμενη ασφάλιση των συσκευών είναιεπιλογή και ευθύνη του πελάτη. Ο χρόνος αποπεράτωσης της επισκευής των σταθερώνκαι φορητών υπολογιστών αποφασίζεται αποκλειστικά από την εταιρεία και ορίζεταιεντός ολίγων εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχει το απαραίτητο ανταλλακτικό. Ηεπισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος είναι στην απόλυτη επιλογή τηςεταιρείας. Τα ανταλλακτικά ή προϊόντα που αντικαταστάθηκαν περιέχονται στηνκυριότητά της. Η παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει τα αναλώσιμα μέρη των συσκευών(π.χ. δισκέτες, CD, μπαταρίες, καλώδια κ.τ.λ.) εκτός εάν το πρόβλημα προέρχεταιαπό αυτά. Η παρούσα εγγύηση αφορά αποκλειστικά και μόνο την μονάδα του σταθερούή φορητού υπολογιστή καθώς και οθόνης που έχει αγοραστεί από το κατάστημά μας.Προβλήματα που προέρχονται από το λειτουργικό σύστημα των ηλεκτρονικώνυπολογιστών δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση. Επίσης δεν καλύπτονται προβλήματαπου έχουν προκληθεί από ιούς (virus) και επιπλέον, η εταιρεία δεν υποστηρίζεικαι δεν καλύπτει με εγγύηση προϊόντα και υπολογιστές στα οποία έχουνεγκατασταθεί ή χρησιμοποιηθεί μη νόμιμα αντίγραφα λειτουργικών συστημάτων ήπρογραμμάτων. Με την παραλαβή των προϊόντων, ο πελάτης αποδέχεται ανεπιφύλακτατους όρους της εγγύησης. 

Η εγγύηση της PCPORTAL :

 

 

  • Δεν καλύπτει προβλήματα λογισμικού ιών ήπροβλήματα λειτουργικού.

 

 

  • Δεν καλύπτει βλάβες που έχουν προκληθεί από κακή χρήση όπωςφθορές, πτώση, ρίψη υγρών, σπασμένα ή αλλοιωμένα πλαστικά μέρη κ.τ.λ.
  • Δεν καλύπτει σκληρούς δίσκους, οι οποίοικαταστράφηκαν από πτώση των μηχανημάτων.


Σε περίπτωση που το προϊόν που παραδόθηκε στον πελάτη είναιελαττωματικό, έχει δικαίωμα επιστροφής τουεντός δεκατεσσάρων (14) ημερών. Τα έξοδα θα επιβαρύνουν τηνPCPORTAL, ενώ θα συμφωνηθεί με τον πελάτη η επιστροφή των χρημάτων, είτε με τηνμορφή πιστωτικού για αγορές άλλων προϊόντων (συμπεριλαμβανομένων των εξόδωναποστολής ή αντικαταβολής) είτε με την αντικατάστασή του με νέο προϊόν. Hεπιστροφή χρημάτων ή η αντικατάσταση με άλλο προϊόν θα γίνεται μετά τηνπαραλαβή του προϊόντος, ώστε να επιβεβαιωθεί η ελαττωματική του ιδιότητα.

BRANDS

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter μας
& μάθε πρώτος τις νέες προσφορές!
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 64 69 887 Call PcPortal
x
ESPA