ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 64 69 887

Πολιτική Εγγύησης

Η εταιρία PCPORTAL  καλύπτει με διετή  εγγύηση κάθε προϊόν τεχνολογίας που αγοράζεται από το ηλεκτρονικό  κατάστημά της, εκτός από τους φορητούς υπολογιστές, που καλύπτονται από εγγύηση ενός έτους και με έξι μήνες καλής λειτουργίας κάθε μπαταρία αυτών.

Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία που αναγράφεται στην ειδική θέση των  εντύπων εγγύησης που συνοδεύουν τα προϊόντα της PCPORTAL. Κατά το χρονικό διάστημα της εγγύησης, το τεχνικό τμήμα της PCPORTAL οφείλει να επισκευάσει το ελαττωματικό προϊόν χωρίς καμία επιβάρυνση ανταλλακτικού ή εργασίας και να επαναφέρει την συσκευή σε κατάσταση καλής λειτουργίας. Οποιαδήποτε άλλη αξίωση του αγοραστή αποκλείεται
 

Ο αγοραστής οφείλει να έχει δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας καθώς η PCPORTAL δεν φέρει καμία ευθύνη για τα δεδομένα του. Η επισκευή του προϊόντος θα γίνεται στις τεχνικές εγκαταστάσεις της PCPORTAL. Σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής, η PCPORTAL οφείλει να το αντικαταστήσει με άλλο, ίδιο ή αντίστοιχων προδιαγραφών, του ίδιου ή διαφορετικού κατασκευαστή. Ο τρόπος και τα έξοδα αποστολής από και προς την εταιρία είναι επιλογή και ευθύνη του αγοραστή. Ο χρόνος επισκευής σταθερών και φορητών και υπολογιστών αποφασίζεται αποκλειστικά από την εταιρία και ορίζεται εντός ολίγων εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχει το απαραίτητο ανταλλακτικό. Η επισκευή ή η αντικατάσταση είναι στην απόλυτη επιλογή της PCPORTAL. Ανταλλακτικά ή προϊόντα που αντικαταστάθηκαν, περιέχονται στην κυριότητα της PCPORTAL. Η παρούσα εγγύηση αφορά αποκλειστικά το προϊόν που συνοδεύει και δεν καλύπτει:

 
 ▪    Ενδεχόμενα προβλήματα που οφείλονται σε κακόβουλο λογισμικό.
 ▪    Βλάβες που προκλήθηκαν από τον χρήστη (πτώση, ρίψη υγρών, φωτιά)
 ▪    Σκληρούς δίσκους που κατεστράφησαν από πτώση των μηχανημάτων.
 
Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό έχετε δικαίωμα επιστροφής του εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών.  Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την PCPORTAL, ενώ θα συμφωνηθεί με τον αγοραστή αν θα του επιστραφούν χρήματα, ή θα του δοθεί πιστωτικό για μελλοντικές αγορές ή τέλος θα αντικατασταθεί το προϊόν του. Η επιστροφή χρημάτων ή η αντικατάσταση με άλλο προϊόν θα γίνεται μετά την παραλαβή της ελαττωματικής συσκευής, ώστε να βεβαιωθεί η ελαττωματική του ιδιότητα.    

Με την αγορά ενός προϊόντος από το ηλεκτρονικό κατάστημα της PCPORTAL, ο αγοραστής αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που αναγράφονται άνω.

BRANDS

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter μας
& μάθε πρώτος τις νέες προσφορές!
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 64 69 887
210 64 69 887