ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 64 69 887

Πολιτική Εγγύησης

Η εταιρία PCPORTAL καλύπτει κάθε προϊόν τεχνολογίας που αγοράζεται από το ηλεκτρονικό  κατάστημά της, με εγγύηση ένα έτος για κάθε laptop, καθώς και με τρεις μήνες καλής λειτουργίας κάθε μπαταρίας αυτών και 2 έτη για κάθε desktop. Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία αγοράς που αναφέρεται στην ειδική θέση του εντύπου εγγύησης. Η εγγύηση ισχύει μόνο με την επίδειξη του εντύπου εγγύησης ενώ για οποιαδήποτε συναλλαγή του πελάτη όσον αφορά το προϊόν που έχει προμηθευτεί από την PCPORTAL, είτε αυτό αφορά service καταστήματος, είτε τηλεφωνική υποστήριξη, είτε επίσκεψη στο χώρο του πελάτη, θα πρέπει να αναφέρει τα στοιχεία της αγοράς. Πριν την παράδοση ενός Η/Υ για επισκευή, ο πελάτης οφείλει να έχει δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα του και να έχει σβήσει στοιχεία εμπιστευτικού χαρακτήρα ή προσωπικής φύσεως. Η επισκευή θα γίνεται στις τεχνικές εγκαταστάσεις της PCPORTAL, με την προσκόμιση της συσκευής κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής ελαττωματικού προϊόντος η εταιρεία το αντικαθιστά με άλλο ίδιο ή αντίστοιχων τεχνικών προδιαγραφών. Ο τρόπος και τα έξοδα μεταφοράς από και προς την εταιρεία καθώς και η ενδεχόμενη ασφάλιση των συσκευών είναι επιλογή και ευθύνη του πελάτη. Ο χρόνος αποπεράτωσης της επισκευής των σταθερών και φορητών υπολογιστών αποφασίζεται αποκλειστικά από την εταιρεία και ορίζεται εντός ολίγων εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχει το απαραίτητο ανταλλακτικό. Η επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος είναι στην απόλυτη επιλογή της εταιρείας. Τα ανταλλακτικά ή προϊόντα που αντικαταστάθηκαν περιέχονται στην κυριότητά της. Η παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει τα αναλώσιμα μέρη των συσκευών (π.χ. δισκέτες, CD, μπαταρίες, καλώδια κ.τ.λ.) εκτός εάν το πρόβλημα προέρχεται από αυτά. Η παρούσα εγγύηση αφορά αποκλειστικά και μόνο την μονάδα του σταθερού ή φορητού υπολογιστή καθώς και οθόνης που έχει αγοραστεί από το κατάστημά μας. Προβλήματα που προέρχονται από το λειτουργικό σύστημα των ηλεκτρονικών υπολογιστών δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση. Επίσης δεν καλύπτονται προβλήματα που έχουν προκληθεί από ιούς (virus) και επιπλέον, η εταιρεία δεν υποστηρίζει και δεν καλύπτει με εγγύηση προϊόντα και υπολογιστές στα οποία έχουν εγκατασταθεί ή χρησιμοποιηθεί μη νόμιμα αντίγραφα λειτουργικών συστημάτων ή προγραμμάτων. Με την παραλαβή των προϊόντων, ο πελάτης αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους της εγγύησης. 

Η εγγύηση της PCPORTAL :

  • Δεν καλύπτει προβλήματα λογισμικού ιών ή προβλήματα λειτουργικού.
  • Δεν καλύπτει βλάβες που έχουν προκληθεί από κακή χρήση όπως φθορές, πτώση, ρίψη υγρών, σπασμένα ή αλλοιωμένα πλαστικά μέρη κ.τ.λ.
  • Δεν καλύπτει σκληρούς δίσκους, οι οποίοι καταστράφηκαν από πτώση των μηχανημάτων.

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραδόθηκε στον πελάτη είναι ελαττωματικό, έχει δικαίωμα επιστροφής του εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών. Τα έξοδα θα επιβαρύνουν την PCPORTAL, ενώ θα συμφωνηθεί με τον πελάτη η επιστροφή των χρημάτων, είτε με την μορφή πιστωτικού για αγορές άλλων προϊόντων (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής ή αντικαταβολής) είτε με την αντικατάστασή του με νέο προϊόν. H επιστροφή χρημάτων ή η αντικατάσταση με άλλο προϊόν θα γίνεται μετά την παραλαβή του προϊόντος, ώστε να επιβεβαιωθεί η ελαττωματική του ιδιότητα.

BRANDS

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter μας
& μάθε πρώτος τις νέες προσφορές!
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 64 69 887
210 64 69 887
Για να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε cookies. Αποδέχομαι Λεπτομέρειες Learn more from Google