ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 64 69 887

Εταιρικό προφίλ

Η PCportal δημιουργήθηκε το 2015 με στόχο να προσφέρει επώνυμους refurbished ηλεκτρονικούς υπολογιστές για την κάλυψη των αναγκών κάθε είδους αγοράς στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.Η έδρα μας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας ( Θ. Δηλιγιάννη 34, Αθήνα Τ.Κ.: 104 38 ) και συνεργαζόμαστε με εταιρίες στον χώρο του refurbishment παγκοσμίως αλλά και με πελάτες χονδρικής και λιανικής εντός Ελλάδος.


Επιπλέον, η εταιρία μας κατέχει τον τίτλο του Microsoft® Registered Refurbisher. Αυτό σημαίνει πως έχουμε την άδεια από την Microsoft να επικολλάμε το επίσημο Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας των Windows 10 σε κάθε εξοπλισμό που μεταπουλάμε, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό ένα σήμα δέουσας επιμέλειας στην αδειοδότηση και προσθέτοντας παράλληλα μεγαλύτερη αξία σε κάθε εξοπλισμό πώλησης. 


Κάθε αγορά εξοπλισμού από την PCportal σημαίνει εγγύηση και εμπιστοσύνη, ενώ οι άρτια εξειδικευμένοι τεχνικοί μας που εργάζονται στις 600 τ.μ. εγκαταστάσεις μας, εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα και την απόλυτη ικανοποίηση πελατών και συνεργατών. Από την πρώτη κιόλας στιγμή συναλλαγής μπορείτε να είστε σίγουροι ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες σας.

BRANDS

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter μας
& μάθε πρώτος τις νέες προσφορές!
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 64 69 887
210 64 69 887 Call PcPortal