ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 64 69 887

Εταιρικό προφίλ

PCPORTAL
210 64 69 890
www.pcportal.gr

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η PCPORTAL δημιουργήθηκε το 2015 με στόχο να προσφέρει επώνυμους refurbished ηλεκτρονικούς υπολογιστές για την κάλυψη των αναγκών κάθε είδους αγοράς στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα. Η έδρα μας βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο του refurbishment παγκοσμίως αλλά και με πελάτες χονδρικής και λιανικής εντός Ελλάδος. PCPORTAL

ΟΡΑΜΑ

Το όραμα της PCPORTAL είναι να καθιερωθεί ως ο πιο εξειδικευμένος και αξιόπιστος πάροχος refurbished εξοπλισμού Η/Υ στην Ελλάδα. Αναγνωρίζοντας την ευθύνη μας απέναντι σας, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό, δεσμευόμαστε να φέρουμε σε εσάς εξοπλισμό στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, με γνώμονα τον σεβασμό στο περιβάλλον, χωρίς προβλήματα και χωρίς καθυστερήσεις, με υπηρεσίες και προϊόντα ισάξια με την αγορά καινούριων απευθείας από τον κατασκευαστή.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

PCPORTAL
DESKTOP
Μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικά desktop από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο. Θα βρείτε στο stock μας τα κορυφαία business desktop και workstation των Dell, ΗΡ και Lenovo, τα οποία μαζί με τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο τον οποίο περνάνε από τους τεχνικούς μας εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη και σωστή λειτουργία τους.
ΙΑΡΤΟΡ
Η εταιρία μας διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα refurbished Ιαρίορ στην Ελλάδα, με έμφαση στις κορυφαίες επαγγελματικές σειρές των μεγαλύτερων εταιριών του χώρου. Σε εμάς Θα βρείτε τις ναυαρχίδες των Dell (Precision, ΧΡ, Latitude), ΗΡ (Zbook, Elitebook, Probook), Lenovo (Thinkpad, Χ1 Carbon) και τα κορυφαία μοντέλα όλων των γνωστών κατασκευαστών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
MONITORS
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών monitor των κορυφαίων εταιριών στο χώρο όπως Dell, Lenovo, Samsung, Acer, Hewlett Packard κλπ. Ιδανικά για την ξεκούραστη εργασία πολλών ωρών μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ
Συνεργαζόμαστε με τους επίσημους αντιπροσώπους όλων των μεγάλων κατασκευαστών, ώστε να εξασφαλίζουμε την αμεσότητα και τις καλύτερες τιμές για τα περιφερειακά τα οποία επιθυμεί κάθε πελάτης, από πληκτρολόγια και ποντίκια μέχρι docking station και ηχεία. Διαθέτουμε από πιο οικονομικά αλλά παράλληλα αξιόπιστα προϊόντα της Esperanza μέχρι κορυφαία περιφερειακά των Dell, Logitech, Lenovo κλπ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

PCPORTAL
MAR
Η εταιρία μας κατέχει τον τίτλο του Microsoft® Registered Refurbisher. Αυτό MiCrOSOft σημαίνει πως έχουμε την άδεια από την Microsoft να επικολλάμε το επίσημο R Ε G 1 S Τ Ε R Ε D Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας των Windows 10 σε κάθε εξοπλισμό που Refurbisher μεταπουλάμε, παρέχοντας με τον τρόπο αυτό ένα σήμα δέουσας επιμέλειας στην αδειοδότηση και προσθέτοντας παράλληλα μεγαλύτερη αξία σε κάθε εξοπλισμό πώλησης.
PCPORTAL
DELL PARTNER
Η Pcportal συμμετέχει επίσης στο πρόγραμμα συνεργατών της Dell, με σκοπό REGISTERED 0411 την ν πα οχη μιαςεξαιρετικής εμπειρίας στους πελάτες σχετικά με κάθε π οϊόν της Dell που επιθυμούν και με τη μεγαλύτερη δυνατή αμεσότητα και αξιοπιστία. 9001
PCPORTAL
Certus Software
ISO 9001 Όλα μας τα προϊόντα, πριν διατεθούν στην αγορά προς πώληση, υποβάλλονται σε εκτεταμένες διαδικασίες διάγνωσης και τεχνικού ελέγχου. Για να επιτευχθεί αυτό η εταιρεία μας έχει εξοπλισθεί με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό. Επίσης η PCPORTAL είναι πιστοποιημένη κατά Ι30 9001:2015 και ακολουθούμε όλες τις ΙΒΟ διαδικασίες εγγύησης ποιότητας με σκοπό να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή ποιότητα των προϊόντων που ανακατασκευάζουμε στις εγκαταστάσεις μας. Προσπαθούμε συνεχώς να ανταποκρινόμαστε και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας σε ό,τι αφορά την ποιότητα των προϊόντων μας και τις υπηρεσίες μας.
PCPORTAL
GDPR
Με πελάτες που περιλαμβάνουν Τοπικές Αυτοδιοικήσεις, μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ΜΚΟ, ποτέ δεν παραβλέπουμε την ανάγκη της διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων που πιθανόν να είναι εγκαταστημένα στα συστήματα που παραλαμβάνουμε. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιούμε ειδικά λογισμικά προγράμματα διαγραφής και καταστροφής όλων των ευαίσθητων δεδομένων, πιστοποιημένα κατά τους μεγαλύτερούς φορείς παγκοσμίως.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ PCPORTAL

PCPORTAL
 • Άμεση Διαθεσιμότητα Προϊόντων
 • Ταχύτατη αποστολή κάθε παραγγελίας
 • Δυνατότητα εξειδικευμένων εισαγωγών ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις της εταιρίας
 • Αποστολές σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό
 • Grade Α προϊόντα, άριστα εμφανισιακά και λειτουργικά
 • Οι πιο οικονομικές τιμές πανελλαδικά
 • Δυνατότητα απόσυρσης των παλιών εταιρικών Η/Υ
 • Ασφάλεια προσωπικών και εταιρικών δεδομένων
 • Δυνατότητα κατανόησης των αναγκών και προσδοκιών των πελατών
 • Τήρηση των συμφωνηθέντων με τους πελάτες χρόνων παράδοσης των Προϊόντων

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ PCPORTAL

PCPORTAL
 • Άμεση υποστήριξη για την επίλυση πιθανών προβλημάτων εξ αποστάσεως μέσω teamviewer.
 • Αντικατάσταση οποιουδήποτε μηχανήματος παρουσιάσει πρόβλημα με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας, εντός 1 εργάσιμης ημέρας.
 • Παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα με την χαμηλότερη τιμή στην αγορά.
 • Εμπειρη, καλά εκπαιδευμένη και εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών.
 • Παροχή όλων των απαραιτήτων μέσων και γνώσεων, αλλά και πνεύμα αριστείας σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας.
 • Συστηματική ανάλυση όλων των περιπτώσεων μη συμμόρφωσης, συμπεριλαμβανομένων και των παραπόνων πελατών και διερεύνηση των αιτιών. Ανάληψη διορθωτικών ενεργειών μέχρι τον μηδενισμό τους.
 • Ασφάλεια αποστολών. Συνεργασία με έμπιστες μεταφορικές ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στο χρόνο και την ποιότητα των παραδόσεων - χρήση και δικής μας μεταφορικής εντός Αθηνών.
 • Παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας, που συμμορφώνονται επακριβώς στις συμφωνημένες προδιαγραφές.

PCPORTAL

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας!

PCPORTAL
Θ. Δηλιγιάννη 34, 104 38 ΑΘήνα
21 0 64 69 887
Τμήμα Β2Β
[email protected]
21 0 64 69 890
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ B2B ΠΕΛΑΤΕΣ
Παρακαλούμε εισάγετε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα
Ευχαριστούμε! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.
Υποχρεωτικό πεδίο
Υποχρεωτικό πεδίο
Υποχρεωτικό πεδίο
Υποχρεωτικό πεδίο
Υποχρεωτικό πεδίο
* Υποχρεωτικό πεδίο
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ
Υποχρεωτικό πεδίο

BRANDS

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter μας
& μάθε πρώτος τις νέες προσφορές!
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 64 69 887 Call PcPortal
x
ESPA